[No translation for /masterTop/popupintrotext, fi]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, fi]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, fi]

Varoitus!

Jotta voisit käyttää kaikkia kotisivujemme toimintoja ilman, että altistat tietokonettasi turvallisuusriskeille, suosittelemme että päivität selaimen uudempaan.

Lisää tietoa.

  1. Tulosta
  2. Tekstin koko

Ostoslista

(- valuutta) Summa: - ---
Tilaa 
Ostan Kurssi Maksan

Summa: - ---

Nettivaluutta

FOREX Bankin Nettivaluutta-palvelusta voit ostaa matkavaluutat helposti ja turvallisesti netistä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Valuutta toimitetaan valintasi mukaan joko Helsinki-Vantaan lentoasemalle, lähipostiisi tai johonkin liikkeistämme.

Nettivaluutta-palvelua voi käyttää Nordean, Danske Bankin, Aktian tai OP:n verkkopankkitunnuksilla. Rekisteröitymällä palveluun hyväksyt osoitetietojesi tarkastamisen väestötietojärjestelmästä. Jos haluat seurata tilauksesi etenemistä, pääset kirjautumaan palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Aloita palvelun käyttö rekisteröitymällä asiakkaaksi sivun vasemman laidan linkin kautta.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla suoritetaan korjaustöitä. Korjaustöiden seurauksena lentokentällä sijaitsevan yhteistyökumppanimme (Airpro Travel Services 24h) palvelupisteelle opastavat opasteet ovat puutteelliset. Myös korjaustöissä käytettävät telineet ja väliseinät saattavat hankaloittaa palvelupisteen löytämistä. Airpro Travel Services 24h:n palvelupiste löytyy Terminaali 2:n pohjakerroksesta. Pohjakerrokseen kulku tapahtuu liukuportailla, jotka sijaitsevat Terminaali 2:n tuloaulassa 2A. Palvelupisteelle pääsee myös suoraan P1-pysäköintihallista. Lisäohjeita tarvittaessa lentokentän Information-tiskiltä.

  Nettivaluutta på svenska »

Kontaktinfo
Puhelinpalvelu 0600 - 55 00 95 (1,99 euroa/min + pvm/mpm)
Kontaktinfo
Sähköposti
Kontaktinfo
Yhteystiedot