[No translation for /masterTop/popupintrotext, fi]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, fi]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, fi]

Varoitus!

Jotta voisit käyttää kaikkia kotisivujemme toimintoja ilman, että altistat tietokonettasi turvallisuusriskeille, suosittelemme että päivität selaimen uudempaan.

Lisää tietoa.

  1. Tulosta
  2. Tekstin koko

Ostoslista

(- valuutta) Summa: - ---
Tilaa 
Ostan Kurssi Maksan

Summa: - ---

Matkavakuutus

Turvaa matkasi, osta vakuutus!

Matkalla, vieraissa oloissa, riskit ovat erilaisia kuin päivittäisessä elinympäristössä. Siksi erityisesti ulkomaanmatkoja varten on hyvä olla matkavakuutus. Esimerkiksi sairaalahoidon kustannukset ja saatavuus vaihtelevat eri puolilla maailmaa. Pohjoismaihin suuntautuville matkoille saat matkavakuutuksen noin 50 %:n alennuksella.

Vakuutusturvan lisäksi matkavakuutuksiin sisältyy Eurooppalaisen ainutlaatuisen ulkomaanpalveluverkoston käyttöoikeus. Jos vahinko sattuu, palveluverkosto auttaa sinua jo matkakohteessa. Palveluverkostoon kuuluvat lääkärit ja sairaalat laskuttavat hoidostasi suoraan Eurooppalaista, kun esität vakuutuskirjasi. Näin matkakassasi ei kulu lääkärimaksuihin. Eurooppalaisen hätäpalvelussa vastaa ympäri vuorokauden yhtiön oma korvauspäällikkö.

Ainoastaan matkavakuutuksesta korvataan esim. matkan peruuntumis- ja keskeytymiskuluja. Tutustu Eurooppalaisen sivuilla matkavakuutusehtoihin, ennen kuin otat vakuutuksen.

Matkustitpa lyhyille tai pitkille matkoille, lähelle tai kauas, turvaa matkasi matkavakuutuksella. Osta matkavakuutus.

Kontaktinfo
Puhelinpalvelu 0600 - 55 00 95 (1,99 euroa/min + pvm/mpm)
Kontaktinfo
Sähköposti
Kontaktinfo
Yhteystiedot