Kiinan yuanin vaihtaminen euroiksi

Koronaviruksesta johtuen olemme tehneet väliaikaisia muutoksia toiminnassamme.

Peruuntunut matka

Kiinaan suuntautuvia lentoja on peruttu koronaviruksesta johtuen. Olemme päättäneet auttaa asiakkaitamme, joiden matka on peruuntunut tästä syystä. Jos olet vaihtanut meillä euroja Kiinan yuaneiksi (CNY) ja matkasi on peruuntunut, voit vaihtaa valuutan takaisin euroiksi samalla kurssilla, jolla ostit ne meiltä. Emme myöskään peri takaisinvaihdosta palvelumaksua. Esitä asiointisi yhteydessä kuittimme, josta ilmenee meiltä ostamasi summa ja käytetty vaihtokurssi.

Matkalta yli jäänyt valuutta

Koronaviruksen vuoksi on odotettavissa tiettyä epävarmuutta Kiinan valuuttamarkkinoilla. Tästä johtuen vaihdamme enintään 1000 CNY euroiksi niissä tapauksissa, joissa asiakkaalla ei ole esittää kuittia alkuperäisestä ostotapahtumasta FOREX Bankissa.

Mikäli sinulla on jäänyt meiltä ostamiasi Kiinan yuaneja yli matkaltasi ja esität kuitin alkuperäisestä ostotapahtumasta, toimimme tavanomaisen toimintamallimme mukaisesti, eli emme rajoita takaisin vaihdettavien yuanien määrää. Vaihtokurssina käytämme tällöin senhetkistä takaisinvaihtokurssiamme, emmekä peri palkkiota takaisinvaihdosta.
Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksesi mukaan asioidessasi liikkeissämme.